A nap energiája mindannyiunké!

Vegye el ebből az energiából, ami Önnek is ingyen jár!

Napelemmel ökotudatosan

A napelem ma már egyértelműen a jövő energia-termelő berendezését jelenti, ezek a rendszerek a modern, ökotudatos életmód nélkülözhetetlen eszközei.

A napelemes rendszerek gyakorlatilag láthatatlanul végzik munkájukat, a napfényt hasznosítják, ami nem igényel kitermelést, nem kötődik külön szolgáltatóhoz és felhasználása sem rombolja a környezetet. A napelemes rendszerek ma már egyre több közintézmény, ipari létesítmény energia ellátását biztosítják, de sokasodnak a napelemmel működő háztartások is.

A napelem elonyei vitathatatlanok, így ezek a rendszerek a napjainkban már nem rizikós megtérüléssel járó újdonságok, hanem olyan energiatakarékos és környezetkímélő eszközök, amelyeknek ott a helyük minden háztetőn. A napelem működése során termelt villamos energiát akkumulátorokban tárolhatjuk el, vagy egy ún. inverter segítségével juttathatjuk a villamoshálózatba, mely az egyenáramot háztartási készülékek számára is felhasználható váltakozó árammá alakítja át. A napsütés hazánkban területtől függetlenül nagyjából mindenki számára azonos feltételek mellett elérhető energiaforrás. A lehetőségeket csak a napelemek egyéni elhelyezési lehetőségei befolyásolják.

A napenergia

A napenergia korlátlan mennyiségben áll rendelkezésünkre, a világon bárhol helyben előállítható, szállítást nem igénylő, kimeríthetetlen, természetes, környezetbarát energiaforrás, nincs káros anyag kibocsátása, így az energia és költségcsökkentés mellett környezetünkre is odafigyelünk a napelemes rendszerek létesítésével.

A napelemes rendszerek biztonságot nyújtanak, mivel nem kell tartani a fosszilis energiahordozók kimerülésétől, és a multinacionális cégek üzletpolitikájából eredő energiaárak kiszámíthatatlan emelkedésétől.

Megoldási javaslatunkkal az átlagostól eltérően rövidebb megtérüléssel lehet számolni.